Търсене в сайт

Как да поръчаме?

 

За да закупите стоки от нашия онлайн магазин е необходимо само да имате адрес в България, на който да доставим поръчаните от Вас продукти. Ето и по-подробно как да поръчате лесно и удобно необходимите Ви материали, без да ви се налага да излизате от дома или офиса:

Стъпка 1:

Прегледайте продуктите в магазина, изберете желания продукт. Когато сте избрали стоката, в прозорчето „количество” напишете избраният от вас брой и натиснете бутон„ купи”. Ако на веднъж искате да за купите бройки от различни артикули, на пример няколко различни цвята от дадена боя, можете да попълните необходимия Ви брой от всеки цвят в прозореца „количество”, след което плъзнете с мишката до края на списъка, където има един общ бутон „КУПИ”, който след натискане добавя на веднъж вашия набор от цветове или артикули на съответната страница.

Стъпка 2:

Отваря се страницата „Моята кошница”. На нея може да видите какви стоки сте избрали до момента, и каква е общата сума на вашата покупка. Можете да продължите да добавяте продукти, като натиснете левия бутон „Продължи пазаруването”, или да премахнете продукти, които сте добавили към кошницата си, но не желаете да поръчате. Когато се уверите, че в кошницата се съдържат точно тези продукти, които искате да закупите, може да преминете към следващата стъпка. След като го направите, натиснете бутона „ Към поръчката”, за да продължите към следващата стъпка.

Стъпка 3:

Тук може да изберете дали да поръчате като "гост" или да се регистрирате. Регистрацията Ви дава удобството да поръчвате бързо и лесно, без да се налага да попълвате данни за поръчката. Ние съхраняваме вашите данни и всеки път, когато поръчвате, ние използваме въведената информация. Освен това, като регистриран потребител на нашия сайт може първи да получавате информацията за промоционални акции, както и да получавате често специалните кодове за отстъпка при поръчка. След като се регистрирате, или изберете да поръчате като „гост”, преминавате към следващата стъпка.

Стъпка 4:

Въведете адрес на който искате да доставим Вашата поръчка. Попълнете коректно всички полета, обозначени със * . След като го направите, може да продължите нататък. Ако сте допуснали неточност при въвеждането, на следващите стъпки все още ще можете да промените данните си, като натиснете бутона „Редактирай”.

 

Доставка и плащане

Стандартната доставка се извършва с куриерска фирма Rapido с фиксирана цена от 4.90лв независимо от броя артикулите.  Безплатно доставяме   при обща стойност на поръчката над 99.00лв, за повече от един артикул. Поръчките се подготвят и изпращат до 16.00ч, за да се получат на следващия ден. Поръчки дошли след този час се подготвят и изпращат на следващия ден.

При изрично желание от страна на клиента за доставка с друга куриерска служба се изважда сумата за доставка (4.90лв), след което поръчката се пуска към посочената куриерска служба за сметка на клиента с наложен платеж, като магазин Kobalt не носи отговорност за начислената сума за доставка върху поръчката, нито пък има предварителна информация за стойността й.

Предлагаме ви и възможност да изберете часа, в който пратката ви да бъде доставена. Цената на тази допълнителна услуга е +2,50лв към цената на доставката. Ако изберете тази услуга, наш консултант ще се свърже с Вас за да уточните детайлите. След като продължите нататък, ще може да изберете начина на плащане.

  • Наложен платеж – при доставката на куриера
  • Превод по банкова сметка: IBAN BG02FINV91501015016626, BIC: FINVBGSF ПЪВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА- София . Важно е в основанието за плащане да пишете номер на поръчка, която ще получите като потвърждение по e-mail.

 

Стъпка 6:

Преглед на поръчката. Тук отново може да проверите стоките, които сте поръчали, количествата и да се уверите, че това е точно Вашия избор. Можете, ако е необходимо, да се върнете назад и да направите корекции в адреса, вида на доставката и другите данни, които сте попълнили.

 

Рекламации:

 

Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл.55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.

Приятно пазаруване.
kobalt-online.com

 

Надзорни органи:
(1) Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, ул. "Иван Евстатиев Гешов" № 15,
тел. 02/91-53-515, 02/91-53-519
факс 02/91-53-525
Email: kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg
 
(2) Комисия за защита на потребителите
Адрес: 1000 гр.София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6,
тел.: 02 / 980 25 24
факс: 02 / 988 42 18
гореща линия: 0700 111 22
Email: info@kzp.bg
Уеб сайт: www.kzp.bg
 
(3) Комисия за защита на конкуренцията
Адрес: София 1000, бул. "Витоша" №18
Телефон: (02) 935 61 13
Факс: (02) 980 73 15
Email: cpcadmin@cpc.bg
Уеб сайт: www.cpc.bg